It's never too late to be who you might have been! Be yourself! Love the others and the world will respond back with love!

Please Don’t Promise Me Forever...




Представи си следното:
Годината е 1976. Ти имаш връзка с мъж на име Рик. Той има мустаци и най-малко един пуловер с еленче. Надъхан е от четене на The Easter Parade и The Great Santini
и е твърдо убеден, че именно той ще напише следващия велик американски роман. Но за да свърже двата края, в момента работи за Холмарк...
Изведнъж става изключително потаен относно новия проект, с който се е захванал. Единственото, което ти разкрива е, че за пръв път шрифтът Hermann Zapf's Crown ще бъде използван в публикация.
Факт е, че нещата между вас не вървят особено добре.
Той забравя рождения ти ден...след това годишнината. А веднъж в колата на път за дома той ти се развиква, понеже си се пошегувала за негова сметка по време на играта на монополи с приятелите ви.
Е... Представи си сега, че е Свети Валенитин. След всичко описано до тук, не очакваш много, нали.
Но Рик успява да те изненада. Оказва се, че проектът по който работи е книга и тя е само и единствено за теб! Очите ти се пълнят със сълзи от радост.
А след като прегледаш книгата, сълзите стават сълзи от...нещо друго...
Откриваш редове като:
"Моля те, не ми се сърди, ако забравя рожден или друг специален за нас ден."
И "Моля те, не очаквай от мен да бъда винаги добър, и мил, и любящ. Ще има моменти,в които ще бъда хладен, замислен и труден за разбиране."
И има дори фотография на двойка, играеща настолна игра с текст към нея:
"Моля те...не ме карай да се чувствам глупав пред други хора".

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.